VI TILBYDER KURSER & EVENTS PÅ ÉN DAG – LÆS MERE HERUNDER
g,nb
Event
LIFE BALANCE SUMMER RETREAT

For første og måske eneste gang blænder vi op for det vidunderlige Life Balance Summer Retreat – Her får du rig mulighed for at dykke ned i hemmeligheden til et balanceret liv indefra, hvor din lykketermostat bliver skruet helt derop, hvor du slet ikke anede, du kunne være.

Læs mere
Event
10 års jubilæumsfest: Master the Power of Manifestation

Vi fejrer vores 10 års jubilæum med champagne og en kæmpe fest og spoler tiden 10 år tilbage, hvor vi afslører og lærer dig at bruge hemmeligheden til manifestation, som Life Academy er skabt ud fra.

Læs mere
1-dags kursus
NYTÅRSKUR 2017

Vi gentager successen fra sidste år og indbyder til en event, som du ikke må gå glip af. Hvis du vil gå ind i og modtage 2018 med vitalitet, bevidsthed, frihed og fuld power, er det nu, du skal slå til!

Igen giver vi en suveræn goodiebag med indhold til en værdi af over kr. 8.000 til de første 130 tilmeldte. Skal det være dig?

Læs mere
1-dags kursus
UNFOLD YOUR POWER

Kan hverdagen og dens opgaver indimellem virke uoverskuelig? På Unfold Your Power hjælper vi dig til at finde den ekstra power, der er gemt inde i dig. Målet er at øge din livsglæde og give dig overskuddet til at møde dagen med et smil.

Læs mere