HER KAN DU LÆSE MERE OM VORES 2-DAGS KURSER
2-dags kursus
GET THE MILLIONAIRE MINDSET

Kunne du godt tænke dig at få flere penge mellem hænderne? Vi kan lære dig, hvordan du gør. På dette kursus får du værktøjerne til at skabe det økonomiske overskud, du søger, så du kan forme livet efter dine ønsker.

Læs mere
2-dags kursus
MASTER YOUR MIND

Du får sidste nye udviklingsværktøjer og -teorier fra USA! På MASTER YOUR MIND lærer du at skabe positiv kontrol over din hjerne og erstatte dine uhensigtsmæssige vaner og tankemønstre med beslutsomhed, handlekraft og power!

Læs mere
2-dags kursus
SLIP DIN STRESS

Har du tænkt over, hvad der skaber stress i dit liv? Ved du, om du har stress, eller om du er disponeret for det? Længes du efter at finde fred, ro og balance i dit arbejdsliv, familieliv og i fritiden – ja, på alle områder af dit liv?

Læs mere
2-dags kursus
DISCOVER YOUR INNER PASSION

Hvem er du, og hvad gør dig lykkelig i livet? På Discover Your Inner Passion giver vi dig værktøjerne til at finde svarene. Du kommer til at gå herfra med en viden om, hvilken retning dit liv skal tage, og hvad dit livs passion er.

Læs mere
shutterstock_376341976
2-dags kursus
THE WISDOM OF PROJECTIONS

THE WISDOM OF PROJECTIONS giver dig en helt unik mulighed for at afdække og bearbejde dine dybe skyggesider, så både verden, dine omgivelser og nye fantastiske muligheder åbner sig for dig!

Læs mere
2-dags kursus
DEVELOP AND PROMOTE YOUR BUSINESS

Er du træt af at tjene for få penge på for meget arbejde? På dette kursus får du banebrydende redskaber til at opbygge en hensigtsmæssig forretningsstruktur og skabe et livslangt og indbringende forretningskoncept.

Læs mere
2-dags kursus
GET ON STAGE

Drømmer du om mere gennemslagskraft, tydelighed og karaktér som formidler, foredragsholder, performer eller underviser? Har du lyst til nye indsigter og metoder, som gør dig i stand til at forstå dit publikum/dine elever, så du kan motivere og udvikle dem optimalt? – så er Get on stage – Speak, Perform and Communicate in public skræddersyet til dig.

Læs mere
shutterstock_248940832
2-dags kursus
HOW TO ATTRACT YOUR SOULMATE

Drømmer du om at finde din livspartner, som vil elske, opmuntre og tilbede dig? Ønsker du et fantastisk liv med din soulmate?
HOW TO ATTRACT YOUR SOULMATE er et 2-dages kursus med fuld power, hvor vi giver dig motivation, lyst, håb, guidelines og konkrete værktøjer til at manifestere din store kærlighed i dit liv.

Læs mere