Velkommen

Inspirerende & livsændrende kurser

Drømmer du om at skabe et mere velafbalanceret liv – personligt, økonomisk og helbredsmæssigt? Vil du lære at tiltrække spændende mennesker og muligheder? Vil du skabe mod, inspiration, handling og resultater NU?

Life Academy Live er en del af Life Academy. Vi tilbyder korte transformerende kurser af 1-2 dages varighed i Aarhus, København og Kolding. Kurserne er skræddersyet til dig, der vil tage din udvikling i egne hænder og skabe det liv, du drømmer om.

9

UNIKKE KURSER

+ 10.000

KURSISTER IGENNEM

10

ÅRS ERFARING

11

UNDERVISERE

Vi giver dig indsigt, så du lærer dig selv at kende og forstår, at du er ansvarlig for dit liv og din lykke. Vi lærer dig at se dine talenter, dit potentiale og din unikhed. Bagefter giver vi dig et velment, kærligt spark bagi, så du kan udfolde det, men altid i dit eget tempo. Vi giver dig plads til at eksperimentere, lære, lege og øve dig i at udfolde dig, som den du er med al den energi og power, der findes i dig. Vi lærer dig at erstatte dine hæmmende overbevisninger med mod og tillid. Mod til at forandre det, der ikke er positivt for dig. Tillid til at du kan, og at verden hjælper dig!

Vores baggrund

Life Academy Live er stiftet af Charlotte Krogh og Christina Taabbel Bækgaard som en del af Life Academy.
Charlotte og Christina har begge været i ledende stillinger gennem de sidste 15 år. De har desuden uddannet sig og haft egen praksis indenfor ledelse, personlig udvikling, coaching og terapi i mere end 10 år. Derudover har de begge haft en udfordrende opvækst med svigt og alkoholisme i deres barndomshjem.
Som mønsterbrydere har de redskaberne til at skabe personlige sejre. De ved, hvad der skal til for at få vidt forskellige mennesker til at udvikle styrke og skabe succes – såvel personligt som gruppemæssigt.
Velkommen hos Life Academy Live. Vi glæder os til at møde dig.